ORDU FATSA İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kanaat Döneminin Son Ders Zili Bugün Çaldı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı 1. Kanaat Döneminin Son Ders Zili Bugün Çaldı

Fatsa ilçesi Fatsa Bolaman ilkokulu/Ortaokulunda düzenlenen “Karne Programı” ile karnelerini alan öğrenciler 5 Şubat 2018 Pazartesi günü tekrar 2. Kanaat dönemine başlamak üzere tatile girdiler.

 

Fatsa Bolaman İlkokulu/Ortaokulunda düzenlen programa; Vali Yardımcımız Sayın Adem ÖZTÜRK, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim EROĞLU, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Beytullah GEÇTAN ve Ramazan AKYOL ile idareci, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

 

 Fatsa Bolaman ilkokulu/Ortaokulunda düzenlenen program, Vali Yardımcımız Sayın Adem ÖZTÜRK’ü öğrencilerimizin okul girişinde çiçekle karşılaması ile başladı. Akabinde Vali Yardımcımız Sayın Adem ÖZTÜRK, Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ ve beraberindeki protokol üyeleri öğretmenler odasına geçerek Fatsa Bolaman İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Mehmet EKİZ’den okul ile ilgili bilgi aldılar. Daha sonra Vali Yardımcımız Sayın Adem ÖZTÜRK, Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ ve beraberindeki protokol üyeleri “Karne Töreni” için Bolaman İlkokulu/Ortaokulu konferans salonuna düzenlenen programa katıldılar. Programda açılış konuşmasını yapan Bolaman İlkokulu/Ortaokulu Müdürü Mehmet EKİZ; “öğrencilere yarıyıl tatillerini bol bol dinlenerek ve kitap okuyarak geçirmelerini tavsiye ederek, “Hayatınızı gözden geçirerek nerede doğru nerede yanlış yaptığınızı bir daha düşünün ve bu değerlendirmelere göre yaşantınızda yeniden planlama yapın. Şimdiden hepinize iyi tatiller diliyorum” dedi.

 

Açılış konuşmasının ardından, öğrencilere tavsiyelerde bulunan Vali Yardımcımız Sayın Adem ÖZTÜRK de konuşmasında; eğitimin bir ülkenin gelişmesinde kalkınmasında en önemli faktörlerden bir tanesi olduğunu belirterek, “Bugün dünyaya baktığımızda dünyanın en güçlü en gelişmiş ülkelerinin eğitime en iyi desteği en güçlü desteği verdiklerini eğitim ve de çok gelişmiş olduklarını görüyoruz. Biz de ülkemizde son 15 yılda Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde eğitimimize çok ciddi yatırımlar yaptık. Bugün ülkemizin bütçesinden en büyük payı eğitim almaktadır. Bunların yansımasını biz Ordu´da görmekteyiz. Ordu´da eğitim konusunda düne göre bugün daha iyiyiz yarın da inşallah daha iyi olacağız yine Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşacağız. Hep birlikte bu hedefe ulaşmak için geleceğimizin teminatı çocuklarımızı çok iyi yetiştirmemiz gerekmektedir. Bizler de bunun çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bu anlamda en iyi yatırım en kârlı yatırım eğitime yapılan yatırımdır. Eğitime yapılan yatırım da geleceğe yapılan yatırımdır.” ifadeleri ile tüm öğretmen öğrencilerimize mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini diliyorum”. dedi.

 

Okulun tanıtım videosu ve öğrencilerin şiir okumasının ardından, Vali Yardımcımız Sayın Adem ÖZTÜRK, İl Millî Eğitim Müdürümüz Kutlu Tekin BAŞ, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim EROĞLU, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Saygın ATİNKAYA, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz protokol mensupları ile sınıflara girerek öğrencilere karnelerini dağıttılar. Sınıflarda “Karne Dağıtım Töreni” nin ardından program sona erdi.19-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-201819-01-2018

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi Hükümet Konağı B Blok Kat 2 Fatsa/ ORDU - 0 452 423 1151

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.